Rolgordijnen

Wenst u een strakke afwerking die makkelijk te bedienen is, dan is een rolgordijn de zonwering voor u. Rolgordijnen zijn met voorsprong de meest gekozen binnenzonwering. Door de verschillende afwerkingsmogelijkheden en een zeer breed aanbod aan rolgordijndoeken, groeit deze populariteit nog elke dag. 

Wij hebben verschillende leveranciers in ons gamma: Copahome, Diaz, MhzToppoint en nu ook Boelaert en Moens.

Het assortiment aan rolgordijndoeken laat toe om rolgordijnen te kiezen voor zeer uiteenlopende doeleinden. Zo kan u een transparant rolgordijn kiezen indien u maximale lichtinval wenst of eerder een verduisterend rolgordijn voor uw slaapkamer.

Ook rolgordijnen in screenstoffen groeien enorm aan populariteit. Screens zijn namelijk ideaal om de warmte tegen te houden en tegelijkertijd nog van het uitzicht te genieten.

TIP >

mhz-skirosysteem
mhz-skidsysteem
skid7

Heeft u geen plaats boven uw venster waardoor u geen rolgordijn zou kunnen hangen dan is het
mhz skidsysteem de oplossing voor u. Dit is een systeem dat binnen uw raamprofiel gemonteerd wordt. Het doek zit volledig ingesloten in zijprofielen en voor een slaapkamer kan dan ook volledige verduistering gegarandeerd worden.
 

Houdt u van technische snufjes of ziet u het niet zitten om in uw dagelijkse haast nog alle rolgordijnen manueel omhoog te trekken? Dan kunt u er ook altijd voor opteren om uw rolgordijnen elektrisch te bedienen. U kan kiezen voor bediening via wandschakelaar, afstandsbediening of domotica. Heeft u geen bekabeling voorzien? Geen probleem dan zijn er oplossingen met batterijmotoren.

 

Voor deskundig advies aarzel niet om in een van onze drie filialen binnen te springen!

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.