Plissé

Een plissé kun je in een aantal kernwoorden beschrijven: elegant, compact, flexibel en ideaal voor kleine en moeilijk bereikbare ruimtes.
Kenmerkend aan een plissé gordijn is de elegantie van de profielen. Deze zijn zeer klein en daardoor uiterst gepast voor een montage in het raamkader. Ook bij speciale vormen en montage in koepels is plissé het meest aangewezen. Plissé stoffen bestaan er in veel verschillende varianten. Het meest kenmerkende aan deze stoffen zijn de vaste plooien. Duette is een plissé stof met honingraat structuur die daardoor een van de meest energiebesparende vormen van raamdecoratie is.
Het bestaat in verschillende varianten: transparant, lichtdoorlatend en verduisterend.
Dit artikel is één van de meest polyvalente van alle types raamdecoratie.

Een plissé gordijn kan immers zowel gekozen worden voor rechte ramen als voor speciale vormen als voor horizontale plaatsing. Zeer handig in verandas of driehoek/trapeziumvormige ramen. Bovendien bestaan heel veel verschillende soorten stoffen voor plissés waardoor er voor nagenoeg elke situatie een configuratie bestaat.

Bij Gordijnland Kilotex hebben we 4 merken in dit gamma: Copahome, Diaz, Mhz en Toppoint blinds.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.