CONFECTIE OP MAAT

Kies voor gordijnen op maat en samen met een bekwaam lid van ons professioneel team vindt je de stof van je dromen. Van gewone basisconfectie op lint tot ingestikte plooien of ingeklopte ringen. Basisconfectie is gratis. Hierbij wordt een lint op het gordijn gestikt waar plastiek-of-plooihaken ingestoken kunnen worden. De zoom wordt hier ook in voorzien.

Wij werken met verschillende verdelers van mooie stoffen zoals: Arte Flamant, Boelaert & Moens, Copahome, Diabolo, Dizz design, Domestica, Gea, Harlequin Group, Holland Haag, Pieters Vandevelde, Prestigious textiles, Sanderson, Scion, Toppoint, Tzum, Unland, Vadain en Vriesco.

 

Wij hebben stoffen in alle soorten kwaliteiten. Verkiest u een transparante stof of liever een gesloten stof? Een stof met voering of een verduisterende of uv-bestendige kwaliteit? Moet hij ook brandvertragend zijn? Geen probleem! Wij hebben de stof voor u!

Kies een gordijnrail-of-roede naar eigen smaak. Wij hebben voor u heel mooie rails op stock die wij zelf voor u op maat snijden. Hierdoor is de prijs ook zeer voordelig.

Rails, roedes en accessoires

Eigen plaatsingsdienst

Wenst u dat wij langskomen bij u om de maten op te nemen en voor een advies op maat? Dat doen wij graag voor u. Bij een bestelling vanaf € 250 is de opmeting (indien gewenst) gratis.


Ziet u het zelf niet zitten om uw gordijnen op te hangen, dan hebben wij ook een eigen plaatsingsdienst om uw raamdecoratie vakkundig en netjes op te hangen.

 

Wij bieden u de beste prijs, vraag uw prijsbestek.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.